Scházela nám efektivita, ví po prohraném utkání Suchánek

Patrik Suchánek v zápasu proti Švýcarsku | foto: Matěj Pašek

Česká reprezentace ukončila turnaj EFT prohrou proti Švýcarsku. Na 1:1 v něm srovnával Patrik Suchánek, který toto utkání zhodnotil.


Národní tým má za sebou Euro Floorball Tour 2024, který zakončil zápasem proti domácímu Švýcarsku. Ten se mu ale úplně nepovedl a z turnaje tak odjíždí se závěrečnou porážkou 3:8. "Scházela nám efektivita. Začali jsme docela dobře. První třetina byla vyrovnaná a měli jsme v ní docela hodně šancí. V té druhé jsme ale udělali pár chyb, Švýcaři je potrestali brejky a my jim ty góly tak trochu dali," hodnotí utkání Patrik Suchánek.

Ten byl jedním z pouhých tří florbalistů českého týmu, kterým se v tomto zápase podařilo prosadit. Sám totiž v první třetině srovnával skóre na 1:1 a dal tak Česku naději na vyrovnané utkání. Pak už to ale začalo jít z kopce a Češi museli dohánět ve hře v šesti. "Ve výhodě jsme dali hned ze startu gól a měli jsme i další příležitosti. Bohužel jsme se ale trápili v zakončení a i já jsem nedal dost šancí. Myslím ale, že časem to bude lepší," uzavírá Suchánek ohlédnutí za turnajem ve Švýcarsku.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se