News

today
Polls

Trenér/ka žen | Souboj dvou bronzových repre trenérů a ostravského lodivoda

Už 14. června proběhne v Praze vyhlášení Cen Českého florbalu. Dalšími finalisty, které si představíme, jsou zástupci nejlepších trenérů ženských týmů. O vítězství bojují dva repre koučové a trenér ostravského FBC.

3 minutes

today
Organization

Začalo mezinárodní přestupní období

Od 1. 5. 2024 do 15. 1. 2025 je možné podávat žádosti o mezinárodní přestup z nebo do České republiky. Pro případné zájemce je v článku popsán postup, který je potřeba při mezinárodní změně dresu dodržovat. Stejně tak je od 1. 5. 2024 možné podávat ve florbalovém informačním systému FIS žádosti o přestup v rámci Českého florbalu. Na konci tohoto týdne pak otevřela mezinárodní transfery také Mezinárodní florbalová federace (IFF).

2 minutes

yesterday
Organization

Hodnocení oddílů v PP3. Jaké výsledky přinesl první ročník v novém hávu?

Komplexní program podpory číslo 3 (PP3) má za sebou první ročník fungování v novém formátu. Před startem nové sezony byly vyhodnoceny výsledky práce oddílů do něj zapojených.

5 minutes

yesterday
Organization

Přehled schválených projektů převodu práv oddílů VV ČF

Na svých pravidelných zasedáních během sezony schválil Výkonný výbor Českého florbalu podané projekty oddílů sdružených v ČF. V aktuálně končícím ročníku se jednalo o dva převody práv oddílu, jedno rozdělení a jedno sloučení, fúzi dle Občanského zákoníku. Všechny projekty byly schváleny a provedeny ve Florbalovém informačním systému FIS s koncem soutěžního ročníku.

1 minute

yesterday
Team list

Do Kutné Hory míří i U23. Realizační tým doplní Ondrušek

Reprezentace do 23 let bude posledním týmem, který zavítá do Kutné Hory. Tréninkový kemp proběhne v souběhu s reprezentační akcí mužského áčka. Novinku hlásí realizační tým, jehož součástí se nově stal Tom Ondrušek.

5 minutes

yesterday
Polls

Rozhodčí sezony | Tato trojice bojuje o vítězství v tradiční anketě

Už 14. června proběhne v Praze vyhlášení Cen Českého florbalu. Prvními finalisty, které si představíme, jsou zástupci rozhodčích. O vítězství bojují sudí, kteří řídili poslední superfinále, šampionát žen i dvojnásobní vítězové této kategorie.

2 minutes

6.6.2024
Street Floorball League

Premiéra letošního Streetu! Otevře ho dvoudenní turnaj v pivovaru Holba

Zbrusu nový ročník KFC Street Floorball League startuje! A hned na úvod letní série proběhne velký turnaj přímo v pivovaru Holba. Víkend 8. a 9. června v Hanušovicích přitom nenabídne jen sportovní klání, ale také bohatý kulturní program. Navíc se bude hrát o hodnotné ceny.

2 minutes

5.6.2024
Team list

Další návrat do reprezentace. Na červnový kemp vyrazí i Tomašík!

Mužská reprezentace vstoupí na konci června do závěrečné přípravy na mistrovství světa, které přivítá už v prosinci švédské Malmö. Stane se tak na kempu, ke kterému zavítá stejně jako další národní výběry do Kutné Hory. V nominaci národního týmu po více než čtyřech letech figuruje také Milan Tomašík.

6 minutes

4.6.2024
Interview

800 střel za sezonu? Mám rád, když je v brance veselo, říká nejvytíženější gólman Divize

Odchytal nejvíce minut v soutěži, šlo na něj přes 800 střel a zaznamenal i velmi slušnou úspěšnost zákroků. Brankář FBC Slavkov Ondřej Horák zažil se svým týmem velkolepý ročník, když si klub vůbec poprvé v historii zahrál Divizi. Čtvrtou nejvyšší ligu sice Jihomoravané nakonec neudrželi, nejen Horák si však odnáší mnoho zkušeností a zážitků.

7 minutes

3.6.2024
Organization

ORK vrátila Licenční komisi případ Black Angels k novému projednání

Oddíl Black Angels se po neudělení licence pro start v elitních soutěžích pro sezonu 2024/2025 odvolal k Odvolací a revizní komisi (ORK), která po přezkoumání podkladů rozhodnutím vrátila případ k Licenční komisi. Ta se v tomto týdnu znovu bude tímto případem zabývat.

2 minutes