Čtvrtfinále Poháru mistrů: Boleslav vede, rytířky přetlačily Zug

Domácí zápas florbalistů Mladé Boleslavi | foto: Předvýběr.CZ Florbal MB

Bohatý program si připravil Pohár mistrů, v rámci něhož se dnes představují hned tři české celky. Čtvrtfinále na půdě soupeřek zvládly Vítkovice, které si vezou výhru z Zugu. Dále hrají i muži Tatranu Střešovice a Mladé Boleslavi.


Čtvrtfinále žen
Zug United – 1. SC TEMPISH Vítkovice 4:5 (2:1, 1:1, 1:3)

Vítkovice měly velmi slušný vstup do zápasu, což potvrdily několika pěknými šancemi. Jednu z nich navíc i proměnily, když trefu slavila Daria Drzymalová. Po rozpačitém úvodu se však domácí družstvo dostalo do větší pohody a obrátilo na 2:1. Ve druhé části sice přišlo vyrovnání Češek, jenže soupeřky opět odskočily a přečkaly i vyloučení v závěru dějství.

To klíčové se ale dělo až ve třetí třetině. Vítkovice se vymanily z nepříznivého skóre a během posledních minut vedly už o dvě branky. Je sice fakt, že Zug udělal z utkání ještě pořádné drama a snažil se aspoň o remízu, Vítkovice ovšem svoji výhru nepustily a uspěly 5:4. Velký podíl na výsledku měly dvougólové střelkyně Vendula Beránková s Veronikou Rybičkovou. Do odvety, jež se uskuteční za týden v Ostravě, tak půjdou rytířky z velmi slibné pozice.

Branky: 9. Hedlundová, 15. Herzogová, 36. Hedlundová, 59. Řepková – 3. Daria Drzymalová, 28. Rybičková, 55. Beránková, 56. Rybičková, 58. Beránková. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. MATCH CENTER


Čtvrtfinále mužů
Předvýběr.CZ Florbal MB – Zug United 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)

Branky: 3. Suchánek, 25. Zakonov, 52. Lund – 24. Christen. Rozhodčí: Kostinek – Reichelt. Vyloučení: 0:1. Využití: 0:0. Zásahy brankářů: Bauer 11 – Schälin 20. MATCH CENTER


SV Wiler-Ersigen – ESA logistika Tatran Střešovice -:- (1:1, -:-, -:-)

MATCH CENTER | VIDEOPŘENOS

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se