SFL 2024 míří do Prahy, čtvrtá epizoda se odehraje v Holešovicích

Loňský ročník Street Floorball League v Praze | foto: Český florbal

Již čtvrtý letošní turnaj nabízí KFC Street Floorball League. Tuto sobotu se bude hrát v Praze, kde turnaj pod širým nebem hostí holešovické výstaviště. Zábava však nečeká nejen hráče a hráčky, ale i všechny návštěvníky, kteří si vyzkouší bohatý doprovodný program s partnery tohoto projektu.


Stejně jako při minulých turnajích, ani v Praze nebude chybět dovedností soutěž na rychlost střelby. Najdete ji ve stánku partnera ČEPS, přičemž ti nejúspěšnější obdrží ceny z Fanshopu Českého florbalu. Chutné alko i nealko nápoje potom připraví pivovar Holba do vratných kelímků. A pokud je následně vhodíte do Haima boxu, podpoříte vyléčené dětské onkologické pacienty.

K odpočinku poslouží chillzóna s lehátky nachystaná KFC, generálním partnerem turnajové série. Zároveň všichni účastníci mohou využít speciální nabídky v podobě QR kódu na objednávku z restaurací KFC. Díky němu získají 15% slevu a občerstvení dostanou pohodlně až přímo na místo.

Neméně důležité však bude i dění na hřišti. Vítězné družstvo bude odměněno poukazem v hodnotě 3 000 korun do KFC a voucherem na 10 000 korun u dodavatele vybavení Florbalexpert. Velkým lákadlem jsou také vstupenky na jeden ze skupinových duelů naší reprezentace na prosincovém mistrovství světa mužů ve švédském Malmö. Pěkné odměny dostanou i další týmy v pořadí - hraje se třeba o piva z pivovaru Holba či o oficiální merchandising domácího šampionátu žen 2025.

Dorazte na akci i vy, hrát se bude v sobotu 13. července od 10 hodin na Výstavišti Holešovice před Průmyslovým palácem.

Nahrávám

Vyhledávání

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.