Neuvěřitelný výkon Majera v TV utkání! Boleslav sťal hattrickem

Petr Majer naprosto dominoval TV utkání proti Boleslavi | foto: Tatran Střešovice

Další říjnový týden odstartovala pondělní třaskavá televizní bitva mezi Tatranem a Mladou Boleslaví. Kromě toho také Vítkovice hostily Bulldogs Brno.


1. SC TEMPISH Vítkovice - Bulldogs Brno 11:1 (2:0, 3:1, 6:0)

Vítkovice v duelu se superligovým nováčkem na nic nečekaly a hned ve druhé minutě otevřely skóre trefou Marka Bräuera. Bulldogs pak chvíli odolávali dalšímu tlaku, ve 12. minutě však inkasovali podruhé a do druhé třetiny tak vstupovali s dvoubrankovým mankem. Ve 27. minutě se brněnští florbalisté sice mohli radovat ze své první branky, kterou vstřelil Jakub Matula, ta ale zůstala také tou jedinou ve vítkovické síti. Naopak domácí rytíři se svou gólovou chutí nekončili, neboť se trefili dohromady jedenáctkrát a berou tak tři body za výhru 11:1.

Branky: 2. Bräuer, 12. Palčinský, 22. Vít, 29. Pažák, 35. Fukala, 41. R. Gattnar, 47. Šindler, 47. Slončík, 48. Zubek, 58. Bräuer, 60. Molkka - 27. Matula.  Rozhodčí: Radim Sýkora - Miroslav Tkáč. Vyloučení: 0:1. Využití: 1:0. Diváci: 127. Zásahy brankářů: Adam Kohút 16 - Jakub Haltmar 23. MATCH CENTER 

ESA logistika Tatran Střešovice - Předvýběr.CZ Florbal MB 6:2 (1:1, 2:1, 3:0)

Souboj Tatranu a Boleslavi divákům nabídl také střet dvou hlavních brankářů mužské reprezentace, a to se v první třetině krásně potvrzovalo. Hra byla rychlá a týmy aktivně útočily, proti však byly skvělé zákroky gólmanů na obou stranách. Branky se ale fanoušci přece jen dočkali, v čase 15:29 totiž krásnou individuální akcí a střelou pod břevno udeřil střešovický Petr Majer. Vedení domácích však vydrželo pouze třicet vteřin než z protiútoku srovnal Michal Sládek. Druhá perioda byla podobně vyrovnaná, v celkovém důsledku ale patřila Tatranu, který si díky neskutečné formě Petra Majera vybojoval vedení 3:2. Předsezonní posile Střešovic stačilo ke zkompletování hattricku pouhých 36 minut hry a stal se tak rozhodujícím činitelem duelu. Na jeho výkon navázal ve třetí třetině ještě Ondřej Sádlo, který svou brankou definitivně rozhodl utkání ve prospěch Tatranu.

Branky: 16. Majer, 22. Majer, 37. Majer, 50. Sádlo, 60. Eliáš, 60. T. Hanák - 17. Sládek, 29. Tomašík. Rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 506. Zásahy brankářů: Tomáš Jurco 24 - Lukáš Bauer 13. MATCH CENTER | živě na ČT sport

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.