IBK Grenades prolétli bez porážky Streetem v Budějovicích

IBK Grenades, vítězové KFC Street Floorball League v Českých Budějovicích | foto: Český florbal

Na jihu Čech se konala druhá epizoda letošní KFC Street Floorball League. Adeptů na nejvyšší příčku v Českých Budějovicích bylo mnoho, nejlépe si ovšem počínali IBK Grenades, kteří na svojí pouti za triumfem ani jednou neprohráli. Akce navíc byla opět plná super zážitků, a to díky návštěvě reprezentanta Matěje Havlase i spoustě aktivit přímo na náměstí Přemysla Otakara II.


Turnaj v Českých Budějovicích toho nabídl skutečně mnoho. Dopoledne proběhla registrace týmů a postupně se rozjely všechny základní skupiny. Kromě toho se během akce účastníkům naskytla možnost poměřit přesnost střelby s reprezentantem Matějem Havlasem, který na náměstí Přemysla Otakara II. nechyběl. U stánku ČEPS se pak měřila rychlost střeleckých pokusů.

Občerstvení jako obvykle zajistil stánek pivovaru Holba s alko i nealko nápoji, přičemž vratné kelímky bylo možné následně vrátit do charitativního Haima boxu. Jídlo potom obstaral generální partner KFC, a to i díky speciální 15% slevě na objednávku občerstvení přímo na místo.

Souboje plynuly svižně a přinášely i dramatické zápletky. Například ve čtvrtfinále postoupili Monsters až díky náhlé smrti. Podobně se zrodil také semifinálový postup Plameňáků, když přetlačili Bombarďáky. V bitvě o nejvyšší příčku to však už Plameňákům neklaplo a padli s IBK Grenades. Tedy s mančaftem, jenž na svojí cestě za celkovým triumfem zaznamenal plný počet sedmi výher.

A co si Grenades svým úspěchem vysloužili? Krásnou odměnou je poukaz v hodnotě 3 000 korun na útratu v KFC, dále voucher na 10 000 korun u dodavatele vybavení Florbalexpert nebo vstupenky na prosincové mistrovství světa mužů ve Švédsku. Další týmy potom dosáhly třeba na piva od Holby, ceny z Fanshopu Českého florbalu nebo oficiální merchandising k příštímu šampionátu žen v Česku.

Celá akce perfektně vyšla a navázala na předchozí super turnaj v Hanušovicích. Za bezproblémový průběh dne patří velké poděkování všem organizátorům, hráčům i hráčkám a fanouškům, kteří do Českých Budějovic dorazili. Street Floorball League se ovšem nezastavuje, jelikož už za týden se koná jeho další etapa. Tou bude liberecký turnaj konaný v neděli 30. června na náměstí Dr. Edvarda Beneše. Těšíme se na vás!


Medailisté turnaje:

1. IBK Grenades
2. Plameňáci
3. Bombarďáci

Finále:
Plameňáci – IBK Grenades 2:5

O 3. místo:
Bombarďáci –Monsters 7:5

Semifinále:
Bombarďáci – Plameňáci 2:3n
IBK Grenades–- Monsters 5:2

Čtvrtfinále:
Brambůrci – Bombarďáci 2:3
Kožaci – Plameňáci 0:1
IBK Grenades – Štěňátka 5:3
Monsters – XPS Frostovka 3:2n

FOTOGALERIE

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se