Bulldočky hrají s Dobruškou. Divoká třetina nabídla devět branek

Florbalistka Bulldogs Markéta Vlčková | foto: Bulldogs Brno

Jediné klání sedmého kola ČEZ Extraligy hostí brněnský SportPoint. Bulldogs Brno hrají s nováčkem z Dobrušky, který zatím čeká na první body.


Bulldogs Brno – FBC KAMAT Dobruška -:- (4:5, 6:0, 0:0)

První třetina nabídla doslova gólovou show, ve které měly překvapivě navrch hostující florbalistky z Dobrušky. Skóre otevřela přesnou ranou do vinglu exbuldočka Vanesa Bašová a už v deváté minutě vedly Východočešky 3:0. V ten moment sáhly Bulldočky ke změně v brankovišti a mezi tyče nastoupila místo Prátové Šolleová. Brňanky se z úvodního direktu oklepaly a dokázaly zápas srovnat, ale ještě do konce první části Dobruška dvakrát odskočila.

Prostřední dějství nabídlo zcela jiný obrázek hry. Hráčky Bulldogs jednoznačně opanovaly průběh prostředního dějství a šesti trefami si zajistily pohodlný náskok. Hattrick dovršily dvougólové střelkyně z úvodní části Michaela Žáková a Anna Brucháčková.

Duel přinesl také několik premiérových střelkyň. Své úvodní trefy v ČEZ Extralize si připsaly Vanesa Bašová, Sandra Peterová a Adriana Jedličková. Na straně Bulldogs se prvního gólu v nejvyšší soutěži dočkaly sedmnáctileté juniorky Lota Najsrová a Klára Pilařová, na kterou se můžete těšit už v listopadu na turnaji EFT v Karlových Varech.

17.00 | MATCH CENTER

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.