Tři tituly a životní zkoušky: Tatran přepsal historii a přinese film TRE(A)BLE na velká plátna

Střešovičtí florbalisté slaví zisk titulu | foto: Barbora Reichová/Český florbal

Střešovický Tatran v uplynulé sezoně napsal jedinečný příběh. Během čtvrt roku dokázal vyhrát tři soutěže – Livesport Superligu, Pohár Českého florbalu a jako první český tým v historii také Pohár mistrů. Celý ročník byl zcela unikátní a zároveň napsal řadu velkých příběhů, což se Tatran rozhodl filmově zpracovat. Na tvorbu filmu můžete přispět i vy!


TRE(A)BLE!

Příběh jedinečné sezony a lidských osudů

Tatran Střešovice, nejstarší florbalový klub v Česku, připravuje mimořádný filmový projekt TRE(A)BLE, který přenese fanoušky do srdce historické sezony, jež přepsala florbalové dějiny. Tento snímek je více než jen oslavou tří mistrovských titulů získaných v lize, domácím poháru a Champions Cupu. Mapuje nejen neuvěřitelné sportovní výkony, ale také osobní příběhy hráčů a členů týmu, kteří během této sezóny čelili obrovským životním překážkám. Film odhaluje hlubší stránku cesty za vrcholem mistrovské sezóny. Diváci se mohou těšit na silný, autentický příběh plný emocí, který ukáže, že vítězství na hřišti je často provázeno ještě většími triumfy mimo něj.

Tento snímek vzniká ve spolupráci s předními odborníky v oblasti sportovní žurnalistiky a filmu. Mezi hlavní tvůrce patří Ondřej Zamazal, dlouholetý sportovní reportér a komentátor, Jakub Menhart, generální manažer Tatranu Střešovice, Vít Řezníček, kameraman a střihač, a Jan Matouš, zkušený kameraman. Marketingový manažer klubu, Martin Šindelář, pak zajišťuje, aby se tento jedinečný projekt dostal k co nejširšímu publiku.

Proč potřebujeme vaši pomoc?

Abychom mohli dokončit natáčení, zajistit kvalitní propagaci filmu a uspořádat slavnostní premiéru, obracíme se na vás – fanoušky sportu, florbalu a Tatranu – s prosbou o finanční podporu. Vaše příspěvky pomohou pokrýt náklady na techniku, postprodukci a práci skvělého štábu, který s námi tento výjimečný projekt realizuje.

Přispějte i vy a staňte se součástí historie českého florbalu!

Premiéra a vaše účast

Film TRE(A)BLE bude mít premiéru v březnu 2025, a vy jste srdečně zváni, abyste přišli tento jedinečný příběh prožít s námi. Těšíme se na setkání s vámi na slavnostní premiéře, kde budeme společně oslavovat nejen úspěchy Tatranu, ale i neuvěřitelné lidské příběhy, které florbalový svět dosud nepoznal.

Pomozte nám sdílet tento příběh plný vítězství, odvahy a lidských osudů – přispějte na film TRE(A)BLE!

Slavnostní premiéra je plánována na 6. 3. 2025 v síti mulitkin Cinestar.

Loading

Search

PŘIHLÁSIT SE PŘES FLORBAL iD

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Co je Florbal iD?

shield

VAŠE IDENTITA PRO ČESKÝ FLORBAL

Jednotné přihlašování napříč platformami.

shield

BEZPEČNOST A OCHRANA

Moderní technologie vás chrání před krádeží identity.

shield

VÝHODY PRO HRÁČE I FANOUŠKY

Snadný nákup vstupenek a další výhody.

shield

PERSONALIZOVANÝ ZÁŽÍTEK

Služby přizpůsobené vašim potřebám.